ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΠΟΥΦΕ

Γνωρίστε την ευρεία γκάμα των προϊόντων των εταιρειών που αντιπροσωπεύουμε
και επιλέξτε τα κατάλληλα για τις ανάγκες σας!

Electrolux

H Electrolux είναι η Νο1 επιλογή στον κόσμο για πρωτοποριακά και αξιόπιστα προϊόντα, ανώτερη εξυπηρέτηση και τεχνική υποστήριξη. Η οικονομική δύναμη, η παγκόσμια παρουσία και τοπική αντιπροσώπευση, εγγυάται μία μακροχρόνια σχέση με έναν αξιόπιστο συνεργάτη, ο οποίος ακούει τις ανάγκες των συνεργατών του.

προϊόντα »

Enofrigo

Από τη στιγμή που το πρώτο ψυγείο κρασιών ENOFRIGO κυκλοφόρησε στην αγορά το 1978, δίνοντας στην εταιρεία το όνομά του, η κατεύθυνση που πήρε η επιχείρηση συνδέθηκε στενά με τον τομέα των ξενοδοχείων – εστιατορίων – εστίασης, HORECA.

προϊόντα »

Scholl

Το όνομα της SCHOLL είναι συνώνυμο με την υψηλής ποιότητας κατασκευή μηχανημάτων εστίασης και μπουφέ.

προϊόντα »

SM

Για σχεδόν έναν αιώνα η LA SAN MARCO δραστηριοποιείται στην παραγωγή μηχανών καφέ με τη δέσμευση να κάνει το καλύτερο δυνατό ώστε να καταξιωθεί ανάμεσα στους γευσιγνώστες του ιταλικού εσπρέσσο.

προϊόντα »

incold

Η καταρτισμένη τεχνική της ομάδα και η γνώση της αγοράς που αποκτήθηκε μέσω του ομίλου σε παγκόσμιο επίπεδο, επέτρεψαν στην INCOLD να γίνει μέσα σε λίγα χρόνια ευρωπαϊκή αναφορά στον τομέα των εμπορικών, βιομηχανικών ψυκτικών θαλάμων και των ισοθερμικών θυρών.

προϊόντα »

Frucosol

Η FRUCOSOL ιδρύθηκε το 1991 ως κατασκευαστής αποχυμωτών εσπεριδοειδών. Σήμερα έχει φτάσει να κατασκευάζει ένα ευρύ φάσμα εξειδικεμένου εξοπλισμού για εστιατόρια, ξενοδοχεία, καφετέριες και άλλες επιχειρήσεις.

προϊόντα »

Ginox

Η GINOX είναι μία ελληνική εταιρεία που ειδικεύεται στην παραγωγή επαγγελματικών ψυγείων και ανοξείδωτων κατασκευών. Είναι σήμερα καθιερωμένη τόσο στην ελληνική όσο και στη διεθνή αγορά.

προϊόντα »

Dobros

Η εταιρία DOBROS δημιουργήθηκε το 1987 με έδρα την Θεσσαλονίκη και κύριο αρχικό αντικείμενο τις ειδικές ανοξείδωτες κατασκευές στην μαζική εστίαση.

προϊόντα »