από το 1969

ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ

Εμπορία Επαγγελματικού Εξοπλισμού Εστίασης & Πλύσης Ιματισμού

Τεχνική Υποστήριξη Επαγγελματικών Συσκευών

Εμπορία Ανταλλακτικών Επαγγελματικών Και Οικιακών Συσκευών

Σήμερα η εταιρεία δραστηριοποιείται σε αρκετούς παρεμφερή κλάδους που ως κοινό στοιχείο έχουν την σωστή εξυπηρέτηση πριν και μετά την πώληση. Οι δραστηριότητες της εταιρείας είναι:

  • Εμπορία ανταλλακτικών οικιακών και επαγγελματικών συσκευών
  • Εμπορία και Τεχνική υποστήριξη επαγγελματικών συσκευών εστίασης και πλύσης ιματισμού
  • Εμπορία και Τεχνική υποστήριξη φοτοβολταϊκών συστημάτων, γεωθερμίας, ηλιοθερμίας, μονάδων συμπαραγωγής.

Στο σύνολο της απασχολεί περισσότερα από  25 άτομα προσωπικό, από τα οποία 7 αποτελούν το τμήμα τεχνικής υποστήριξης. Διαθέτει 4 σημεία πώλησης στην Θεσσαλονίκη και αποθήκες 600 m2 (σε ιδιόκτητο χώρο). Η διοικητική βάση της εταιρείας βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη στην Βόρεια Ελλάδα, καθώς έχει και συνεργάτες σε κάθε νομό της Ελλάδος για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών της τοπικής αγοράς.

Το τμήμα τεχνικής υποστήριξης που βρίσκετε στην Θεσσαλονίκη εξυπηρετεί ανάγκες για την Βόρεια Ελλάδα.

Η εταιρεία Α. Μαλλιάρης ΑΕΒΕ ιδρύθηκε το 1969 στη Θεσσαλονίκη από τον κ. Αντώνιο Μαλλιάρη όπου ξεκίνησε στον κλάδο της εισαγωγής και εμπορίας οικιακών ανταλλακτικών. Στην δεκαετία του 80 η εταιρεία επεκτάθηκε και στον κλάδο της εμπορία των ανταλλακτικών για επαγγελματικές συσκευές. Το 1997 ήρθε η μεγάλη αλλαγή για την εταιρεία όπου και ίδρυσε μια νέα εταιρεία την Μαλλιάρης & Υιοί Α.Ε. με σκοπό στην εμπορία επαγγελματικού εξοπλισμού εστίασης και πλύσης Ιματισμού, καθώς και την αντιπροσώπευση της Electrolux Professional για την περιοχή της Βορείου Ελλάδος. Φτάνοντας στο 2016 όπου ο όμιλος των εταιρειών Α. Μαλλιάρης ΑΕΒΕ & Μαλλιάρης & Υιοί Α.Ε. συγχωνεύτηκε και κάτω από μία ενιαία επωνυμία Malliaris Professional (Μαλλιάρης ΑΕΒΕ) έχει ενώσει τους τομείς όπου δραστηριοποιείτε και να κινηθεί στην αγορά ποιο δυναμικά. Με βάση την πενιντακονταετή πείρα της, η Α. Μαλλιάρης ΑΕΒΕ, διευρύνει της υπηρεσίες της με γνώμονα τις ανάγκες των πελατών της.
Σήμερα στην διοίκηση της εταιρεία βρίσκονται οι Υιοί του Αντώνιου Μαλλιάρη, Αθανάσιος & Χαρίσης Μαλλιάρη.

Για μας η αγορά εξοπλισμού δεν αντιπροσωπεύει την ολοκλήρωση μιας συμφωνίας αλλά την έναρξη μιας μακροπρόθεσμης σχέσης που οδηγείται από αμοιβαίο ενδιαφέρον και κοινούς στόχους.

Κύριοι άξονες πάνω στου οποίους βασίζεται η καθημερινή λειτουργία της Μαλλιάρης Α.Ε. είναι η έρευνα καινούργιων υλικών και προϊόντων, ο σχεδιασμός νέων υπηρεσιών, η ανταγωνιστικότητα στις τιμές, και η άμεση εξυπηρέτηση. Η δέσμευση μας στους πελάτες μας είναι να τους παρέχουμε τα ‘’κατάλληλα εργαλεία του επαγγέλματος’’.

Επικοινωνίστε μαζί μας







    Η Α. Μαλλιάρης ΑΕΒΕ έχει υιοθετήσει πέντε άξονες στους οποίου εργάζεται για την της ποιότητας των υπηρεσιών που προσφέρει στους συνεργάτες της:

    Αξιοπιστία.

    Η ικανότητα να παρέχει την υποσχόμενη εξυπηρέτηση με ακρίβεια και σταθερότητα σε ορισμένο χρονικό διάστημα.

    Ανταπόκριση.

    Η άμεση εξυπηρέτηση και η προθυμία του προσωπικού για την εξυπηρέτηση με ταχύτητα και ευελιξία

    Εγγύηση.

    Η ικανότητα του προσωπικού, εφοδιασμένο με γνώσεις, αυθόρμητα και φερεγγυότητα.

    Ταύτιση.

    Το ενδιαφέρον του προσωπικού και η κατανόηση για κάθε πελάτη ξεχωριστά.

    Τεχνολογία αιχμής.

    Σε συνδυασμό με δεξιότητες που αποτυπώνονται στην εξυπηρέτηση των πελατών και δημιουργούν θετικές εμπειρίες.

    Αποτέλεσμα ειναι η ποιότητα και η αξιοπιστία των προϊόντων της Α. Μαλλιάρης ΑΕΒΕ, σε συνδιασμό με τις ολοκληρωμένες προτάσεις της εταιρείας, δίνει στους συνεργάτες της μία πρόσθετη αξία για την επιχείρησή τους. Η πρώτη προτεραιότητα της εταιρείας είναι οι πελάτες της, για το λόγο αυτό εξασφαλίζει ότι τα προϊόντα και οι λύσεις που προσφέρει είναι τα καλύτερα ως την παραμικρή λεπτομέρεια.

    Η στρατηγική διαφοροποίησης που επέλεξε ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ Α.Ε. για να διαφοροποιηθεί από τις εταιρείες του κλάδου και να αποκτήσει συγκριτικό πλεονέκτημα επιτυγχάνετε με την ορθή παροχή υπηρεσιών τόσο πριν από την πώληση όσο και μετά την πώληση. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνετε η άριστη εξυπηρέτηση των συνεργατών της και η ικανοποίηση των τελικών καταναλωτών της υπηρεσίας. 

    Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών μας οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρείας μας είναι:

    Έκθεση Eπαγγελματικού Eξοπλισμού
    Λεωφόρος Αν. Παπανδρέου 253, Θεσσαλονίκη 566 26

    Κατάστημα Ανταλλακτικών
    Δυτικά
    Μαρκ. Μπότσαρη, Πολίχνη Θεσσαλονίκης 565 32

    Κατάστημα
    Ανατολικά
    Κωνσταντινουπόλεως 144, Θεσσαλονίκη 546 44

    Αποθήκη 1 :

    Λεωφόρος Αν. Παπανδρέου 255, Θεσσαλονίκη 565 32

    Αποθήκη 2 :

    Καβάφη 3, Συκιές 566 26

    Πελατολόγιο της Α. Μαλλιάρης ΑΕΒΕ

    Για μας η αγορά εξοπλισμού δεν αντιπροσωπεύει την ολοκλήρωση μιας συμφωνίας αλλά την έναρξη μιας μακροπρόθεσμης σχέσης που οδηγείται από αμοιβαίο ενδιαφέρον και κοινούς στόχους.

    Κύριοι άξονες πάνω στου οποίους βασίζεται η καθημερινή λειτουργία της Μαλλιάρης Α.Ε. είναι η έρευνα καινούργιων υλικών και προϊόντων, ο σχεδιασμός νέων υπηρεσιών, η ανταγωνιστικότητα στις τιμές, και η άμεση εξυπηρέτηση. Η δέσμευση μας στους πελάτες μας είναι να τους παρέχουμε τα ‘’κατάλληλα εργαλεία του επαγγέλματος’’.

    Η Α. Μαλλιάρης ΑΕΒΕ είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2000 από το 2002 σε όλα της τα τμήματα. Τα μηχανήματα τα οποία εμπορεύεται η εταιρεία μας φέρουν όλα σήμανση CE.