Η GINOX είναι μία ελληνική εταιρεία που ειδικεύεται στην παραγωγή επαγγελματικών ψυγείων και ανοξείδωτων κατασκευών. Είναι σήμερα καθιερωμένη τόσο στην ελληνική όσο και στη διεθνή αγορά.

Παραμένει σταθερά πιστή στην ποιότητα, καθώς έχει πιστοποιηθεί με το διεθνές πιστοποιητικό ISO 9001/2000. Τα σύγχρονα μηχανήματα CNC που διαθέτει εξασφαλίζουν τη σταθερή και υψηλών προδιαγραφών ποιότητα. Ο προγραμματισμός της παραγωγής μέσω software και συστημάτων cad-cam υψηλής τεχνολογίας, εξασφαλίζει τη συνέπεια στην παράδοση των προϊόντων και τη δυνατότητα για μαζική παραγωγή.

Οι καινοτομίες που αναπτύσσει παρέχουν ευελιξία στον επαγγελματία και δίνουν τη δυνατότητα για πολλαπλές χρήσεις των προϊόντων. Όλες οι κατασκευές παράγονται με ανοξείδωτο χάλυβα AISI 304 18/10 και με υλικά πρώτης διαλογής, φιλικά προς το περιβάλλον, σύμφωνα με τις νέες τεχνολογίες, και είναι πιστοποιημένα με CE, ακολουθώντας όλους τους Διεθνείς και Ευρωπαϊκούς Κανονισμούς.
Σαν αποτέλεσμα όλων αυτών η GINOX έχει δημιουργήσει μια σειρά προϊόντων υψηλής ποιότητας, με σύγχρονο σχεδιασμό και εργονομία στους χώρους.
Τα νέα προϊόντα είναι πατενταρισμένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από τον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ).

ΠΡΟΪΟΝΤΑ GINOX

Set your categories menu in Header builder -> Mobile -> Mobile menu element -> Show/Hide -> Choose menu
Shopping cart
Shop
Wishlist
0 items Cart
My account

Αφήστε τα στοιχεία σας και ενας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνίση μαζί σας