Για σχεδόν έναν αιώνα η LA SAN MARCO δραστηριοποιείται στην παραγωγή μηχανών καφέ με τη δέσμευση να κάνει το καλύτερο δυνατό ώστε να καταξιωθεί ανάμεσα στους γευσιγνώστες του ιταλικού εσπρέσσο.

Στη γκάμα της θα βρείτε παραδοσιακές μηχανές, χειροκίνητες και αυτόματες, μηχανές με κάψουλα, μύλους, δοσομετρητές, καθώς και επαγγελματικό εξοπλισμό για μπαρ, εστιατόρια και ξενοδοχεία.

Τα προϊόντα της LA SAN MARCO είναι όμορφα, αξιόπιστα και εύχρηστα, με το δικό τους ξεχωριστό στυλ. Τα υψηλής ποιότητας μηχανήματά της εκτιμώνται σε όλο τον κόσμο για τη λειτουργική σχεδίαση και τη μοναδική τεχνολογία τους και υπενθυμίζουν κάθε μέρα στους πελάτες της ότι έκαναν τη σωστή επιλογή. Η εταιρεία είναι κυριώς γνωστή για τις αυτόματες και ημιαυτόματες μηχανές εσπρέσσο και αναγνωρίζεται ως κορυφαίος παραγωγός των παραδοσιακών μηχανών με σύστημα μοχλού, για τις οποίες διαθέτει το αποκλειστικό διεθνές δίπλωμα ευρεσιτεχνίας CLASS (Controlled Lever Anti-Shock System). Το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του ιταλικού εσπρέσσο.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ LA San Marco

Set your categories menu in Header builder -> Mobile -> Mobile menu element -> Show/Hide -> Choose menu
Shopping cart
Shop
Wishlist
0 items Cart
My account

Αφήστε τα στοιχεία σας και ενας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνίση μαζί σας