Εργα

Συνεδριακό κέντρο Θεσσαλονίκης «POLIS»

Το Polis Convention Centre είναι το νέο υπερσύγχρονο συνεδριακό κέντρο της Θεσσαλονίκης που ξεκίνησε την λειτουργία του το Μάιο του 2005. Αποτελεί το μοναδικό πρότυπο συνεδριακό κέντρο της πόλης, ένα διακεκριμένο χώρο με υψηλά διεθνή standard ποιότητας υποδομής και παρεχόμενων υπηρεσιών. Βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης σε απόσταση μόλις 6 χλμ. από το διεθνές αεροδρόμιο “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” και 15 χλμ. από το κέντρο της πόλης.

Η εταιρία μας από την πρώτη στιγμή γνώριζε του προβληματισμού του επενδυτή για τον τρόπο λειτουργίας του τμήματος παραγωγής γευμάτων. Έτσι η εταιρεία μέσα από την ομάδα μελετών που απασχολεί παρουσίασε στον κ. Καραβασίλη κάποιες εναλλακτικές προτάσεις για τον τρόπο λειτουργίας. Μια από αυτές ήταν και αυτήν όπου επιλέχτηκε και προχωρήσαμε στην τοποθέτηση των μηχανημάτων. Τέλος μας εμπιστευτικέ και υλοποιήσαμε στο χρονοδιάγραμμα όπου ορίσαμε. Όλα τμήματα λειτουργούν με προδιαγραφές HACCP και σε λίγο καιρό η εταιρεία θα πιστοποιηθεί και επίσημα με το σύστημα από κάποιον φορέα.

Η δυναμικότητα σε παραγωγή είναι έως και 3.000 μερίδες παραγωγή την ημέρα. Το κέντρο μπορεί να φιλοξενήσει και 2.484 άτομα σε δεξίωση Banget σε εννέα διαφορετικές αίθουσες.

Εγκαταστάθηκαν τα μηχανήματα της Electrolux σειρά Elco900 σύστημα Air-o-chill. Οι ανοξείδωτες κατασκευές είναι από εγχώρια εργοστάσια. Για την πλύση των σκευών τοποθετήθηκαν πλυντήρια Electrolux τύπου τούνελ παραγωγής 2.700 πιάτα την ώρα. Για την διατήρηση και μετακίνηση των γευμάτων προμηθευτήκαν τροχήλατα καρότσια Riber.

Σχεδιάστηκαν και υλοποιήθηκαν τα παρακάτω τμήματα:

  • Αποθήκης – Ψυκτικοί θάλαμοι
  • Αποθήκης – Ξηράς τροφής
  • Προετοιμασία θαλασσινών
  • Προετοιμασία λαχανικών

Αφήστε μια απάντηση