Τεχνικοί με πολυετή εμπειρία στο χώρο.

Το συγκριτικό πλεονέκτημα της εταιρείας μας βασίζεται στο άρτια οργανωμένο και επανδρωμένο τμήμα τεχνικής υποστήριξης. Η εταιρεία ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ Α.Ε. υποστηρίζεται από δικό της τεχνικό τμήμα το οποίο έχει μια ιστορία 40 και πλέον ετών και αποτελεί σήμερα ένα από τα πιο σύγχρονα service center στην Ελλάδα. Τα άτομα που απαρτίζουν το τεχνικό τμήμα έχουν πολυετή εμπειρία στην αγορά. Διαθέτει μηχανολόγο μηχανικό ως υπεύθυνο του τεχνικού τμήματος και 7 πλήρως καταρτισμένους τεχνικούς.
Οι τεχνικοί της εταιρείας έχουν παρακολουθήσει και παρακολουθούν σεμινάρια για όλα τα μηχανήματα στα εργοστάσιά των μηχανημάτων ανά την Ευρώπη, διατηρώντας έτσι την τεχνογνωσία μας σε υψηλά επίπεδα. Επίσης η εταιρεία ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ Α.Ε. εκτός από το εσωτερικό τμήμα έχει και εξουσιοδοτημένα συνεργεία για την άμεση αντιμετώπιση των αναγκών.

Τεχνική Υποστήριξη

Η εταιρεία A. Μαλλιάρης ΑΕΒΕ υποστηρίζεται από το δικό της, άρτια οργανωμένο και επανδρωμένο τμήμα τεχνικής υποστήριξης, με ιστορία 50 ετών και αποτελεί σήμερα ένα από τα πιο σύγχρονα τμήματα service στην Ελλάδα. 

Το τεχνικό μας τμήμα προσφέρει 24ωρη τηλεφωνική τεχνική υποστήριξη καθώς και άμεση επέμβαση. Η άμεση τεχνική υποστήριξη βασίζεται και στην άμεση διαθεσιμότητα ανταλλακτικών. Η μητρική εταιρεία ασχολείται με το εμπόριο τους, δίνοντας μας την δυνατότητα για επίλυση των προβλημάτων των συνεργατών μας.

ΣΥΝΕΠΕΙΑ
0%
ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ
0%

Τμήμα
Σχεδιασμού
& Μελετών.

Προσδοκώντας στην ποιοτική εξυπηρέτηση των συνεργατών μας αναπτύξαμε το τμήμα σχεδιασμού και μελετών στο εσωτερικό της εταιρίας οπού δίνει λύσεις πριν από την πώληση. Το τμήμα σχεδιασμού ασχολείται με μελέτες που αφορούν λειτουργικά θέματα μίας επιχείρησης όπως: εστίασης, πλύσης ιματισμού, εξοικονόμησης ενέργειας. Σε αυτό το κομμάτι της επιχείρησης τα άτομα όπου το στελεχώνουν είναι καταρτισμένα και αναζητούν συνεχώς την καινοτομία με βάση την λειτουργικότητα.

Εστίαση.

Το τμήμα αποτελείται από έναν χειριστή σχεδιαστικού προγράμματος (autocad), έναν μηχανολόγο μηχανικό, από εξωτερικούς συνεργάτες Chef, εξωτερικό συνεργάτη σε θέματα πιστοποίησης HACCP, καθώς και τον υπεύθυνο τμήματος όπου έρχεται σε συνεχή επαφή με τον πελάτη έτσι ώστε να δοθεί η πιο σωστή λύση που απαιτείται. 

Η ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ Α.Ε. είναι μέλος ενός παγκόσμιου οργανισμού Foodservice Consultants Society International (FCSI Europe) ο οποίος ασχολείται με την οργάνωση τμημάτων εστίασης. Η εταιρία παρακολουθεί τα διεθνή δρώμενα και προσπαθεί να τα προσαρμόσει στα εγχωρία δεδομένα. 

ΑΠΟΔΟΣΗ 97%
ΕΡΓΟΝΟΜΙΑ 96%
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ 99%
Μέσα από την καθημερινή απόκτηση εμπειρίας, έχει καταφέρει να δίνει λύσεις χωροθέτησης μαγειρείων για μονάδες μαζικής παραγωγής γευμάτων και λειτουργικές λύσεις στα προβλήματα των επαγγελματιών. Τα άτομα που το στελεχώνουν είναι καταξιωμένα στον κλάδο τους και αναζητούν συνεχώς την καινοτομία με βάση τη λειτουργικότητα των σχεδίων.

Εξοικονόμηση Ενέργειας.

Κάθε δυνητικός πελάτης αποτελεί από μόνο του μία εξειδικευμένη λύση. Μέσα από μία ομάδα συνεργατών ταυτιζόμαστε με την ανάγκη του πελάτη και δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για την καλύτερη λειτουργία του εξοπλισμού. Το αποτέλεσμα είναι η άμεση απόσβεση του κύριου κόστους της επένδυσης και όσο τον δυνατόν περισσότερα οφέλη.

Για την διεκπεραίωση των μελετών το τμήμα είναι εξοπλισμένο με όλα τα ανάλογα προγράμματα και εργαλεία.

Εκπαίδευση

Γνωρίζοντας ότι μέσα από την συνεχή εκπαίδευση γινόμαστε καλύτερη η εταιρεία διαθέτει συνεργάτες έτσι ώστε να σας καλύψουν σε θέματα γνώσεων που χρειάζεστε. Ανά καιρούς συμμετέχει και σαν διοργανωτής σε σεμινάρια μαγειρικής.

Επικοινωνίστε μαζί μας