Με έδρα το Reutlingen της Γερμανίας, η RIEBER είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες εξοπλισμού κουζίνας, τόσο για επαγγελματίες όσο και για ιδιωτική χρήση.

Τις βασικές αρχές στα προϊόντα και τις λύσεις που προσφέρει αποτελούν οι άνθρωποι και τα τρόφιμα, καθώς και η επίτευξη υπεύθυνης χρήσης περιορισμένων πόρων όπως είναι η ενέργεια, το νερό και ο χρόνος. Με αυτόν τον τρόπο, επιτυγχάνεται τόσο η υψηλή απόδοση, όσο αφορά το μαγείρεμα και το σερβίρισμα, όσο και το χαμηλό κόστος και η υψηλή περιβαλλοντική συνέπεια.

Όπου υπάρχει ανάγκη μεταφοράς τροφίμων και ποτών με ασφάλεια, η RIEBER έχει τη σωστή λύση για εσάς. Ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για ιδιωτική ή εμπορική χρήση: διατηρεί την ποιότητα του φαγητού μέχρι την κατανάλωση και εξασφαλίζει την υγιεινή διατροφή. Τα προϊόντα της καλύπτουν ολόκληρη την αλυσίδα μαγειρέματος: Από την ιδανική αποθήκευση φρέσκων συστατικών σε συστήματα ψύξης, την προετοιμασία και το σωστό μαγείρεμα, έως τη μεταφορά και το σερβίρισμα. Ο επαγγελματικός εξοπλισμός κουζίνας της RIEBER προσφέρει πάντα τη σιγουριά ότι τρώτε υγιεινά.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ RIEBER

Set your categories menu in Theme Settings -> Header -> Menu -> Mobile menu (categories)
Shopping cart
Shop
Wishlist
0 items Cart
My account

Αφήστε τα στοιχεία σας και ενας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνίση μαζί σας