Η ΙΝΟΜΑΚ ξεκίνησε το ταξίδι της στον χώρο της κατασκευής εξοπλισμού μαζικής εστίασης το 1976 και τέσσερις δεκαετίες αργότερα, έχει μεταμορφωθεί σε μία εταιρεία με σημαντική δράση.

Μπολιασμένη με την ιδέα της τυποποίησης, η ομάδα της εταιρείας στόχευσε, επέμεινε και πέτυχε τη δημιουργία μίας μονάδας με μαζική κάθετη παραγωγική διαδικασία, αλλά ταυτόχρονα εξαιρετικά αποτελεσματικής και σε μικρές παρτίδες. Χάρη στη νέα μονάδα της, καθώς και στον εξαγωγικό προσανατολισμό της από το 1995, η ΙΝΟΜΑΚ έχει καταφέρει, έως και σήμερα, να αποκτήσει σημαντική παρουσία, εκτός από την Ελλάδα, σε περισσότερες από 34 χώρες, και στις πέντε ηπείρους.

o 2017 αποτέλεσε για την εταιρεία ακόμη μια χρονιά ορόσημο, καθώς πραγματοποίησε μία σειρά παραγωγικών επενδύσεων, στοχεύοντας στη βελτιστοποίηση των ενεργειακών κλάσεων & καταναλώσεων των ψυγείων της, ώστε να συνδυάσει το υψηλό κέρδος για τον χρήστη με τη χαμηλή τιμή κτίσης τους. Πέρα από το όφελος για τον χρήστη, πλέον, τα προϊόντα της ΙΝΟΜΑΚ παρουσιάζουν πλήρη εναρμόνιση με την τρέχουσα ευρωπαϊκή νομοθεσία περί υποχρεωτικών ενεργειακών κλάσεων στα επαγγελματικά ψυγεία, αποτελώντας μία άριστη επιλογή ασφάλειας και εμπιστοσύνης. Οι βασικές αξιες της εταιρείας είναι η μακροβιότητα, η στιβαρότητα και η ευελιξία.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ INOMAX

Set your categories menu in Theme Settings -> Header -> Menu -> Mobile menu (categories)
Shopping cart
Shop
Wishlist
0 items Cart
My account

Αφήστε τα στοιχεία σας και ενας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνίση μαζί σας