Κάθε είδος ιματισμού είναι διαφορετικό, για αυτό το λόγο η Electrolux Professional προσφέρει μια μεγάλη γκάμα πλυντηρίων που σχεδιάστηκαν τόσο προσεκτικά, έτσι ώστε κάθε βήμα να είναι εύκολο. Η νέα σειρά συσκευών 6000 θα σας εξοικονομήσει χρήματα, θα προβλέψει τις ανάγκες σας και θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας. Η εντατική έρευνα και η ανάπτυξη προϊόντων αιχμής οδήγησαν σε μια εργονομική σειρά πλυντηρίων και στεγνωτηρίων, με απόλυτα ασφαλείς, αβίαστες και πλήρως ελεγχόμενες λειτουργίες, που θα αυξήσουν την παραγωγικότητά σας και θα μειώσουν το λειτουργικό κόστος.

Τα οφέλη χρήσης των συσκευών πλύσης ιματισμού της Electrolux είναι πολλά:

  • Μεγαλύτερη ευκολία, καλύτερη υγιεινή, περισσότερη ασφάλεια: Πιστοποιημένος εργονομικός σχεδιασμός με ανθρωποκεντρική προσέγγιση για εξαιρετική εμπειρία χρήστη.
  • Αξιόπιστη υγιεινή: Μεγαλύτερη ευκολία, καλύτερη υγιεινή, περισσότερη ασφάλεια
  • Εξαιρετική παραγωγικότητα: Πλύσιμο και στέγνωμα περισσότερων ρούχων σε λιγότερο χρόνο.
  • Λύσεις σε πραγματικό χρόνο: Παρακολουθήστε την κατάσταση και τις επιδόσεις του εξοπλισμού σας από οπουδήποτε και αναλάβετε δράση για τη βελτίωση της επιχείρησής σας. Τώρα πλέον μπορείτε να έχετε απομακρυσμένο έλεγχο των λειτουργιών σας μέσω cloud, ανά πάσα στιγμή.
  • Εξοικονόμηση σε βάθος χρόνου: Καινοτόμα χαρακτηριστικά για να εξοικονομείτε χρόνο και χρήμα, και να υιοθετήσετε βιώσιμο τρόπο ζωής.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΛΥΣΗΣ - ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ELECTROLUX

Set your categories menu in Header builder -> Mobile -> Mobile menu element -> Show/Hide -> Choose menu
Shopping cart
Shop
Wishlist
0 items Cart
My account

Αφήστε τα στοιχεία σας και ενας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνίση μαζί σας