Με την εξαιρετικά αυτοματοποιημένη παραγωγή ενός μηχανήματος κάθε 3 λεπτά, η DIHR εδώ και χρόνια βρίσκεται μεταξύ των πρώτων εταιρειών στον κόσμο στην παραγωγή επαγγελματικών μηχανημάτων πλύσης ιματισμού και πιάτων.

Ένα μεγάλο πλεονέκτημα της εταιρείας είναι ότι δεν παράγει μόνο τυποποιημένα μηχανήματα, αλλά σχεδιάζει και κατασκευάζει εξατομικευμένες λύσεις για κάθε ζήτηση, δίνοντας μεγάλη προσοχή στο λειτουργικό κόστος και τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις. Για αυτόν τον λόγο μπορεί και προσφέρει μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων από οποιονδήποτε άλλο κατασκευαστή στον κόσμο.

Προκειμένου να παρέχει στους πελάτες της τα υψηλότερα πρότυπα, η DIHR έχει επιτύχει 14 ευρωπαϊκά διπλώματα ευρεσιτεχνίας και 11 διεθνείς πιστοποιήσεις όπως το ISO 9001, καθώς και την περίφημη γερμανική και αμερικανική πιστοποίηση “Ποιότητας και Απόδοσης”. Κάθε μηχάνημα της υποβάλλεται σε 4 αυστηρές δοκιμές ποιότητας πριν να είναι έτοιμο για πώληση. Επιλέγει με ακρίβεια τα πιο κατάλληλα εξαρτήματα και χάρη στις σύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής και τις δομημένες διαδικασίες της, εγγυάται το αποτέλεσμα κάθε προϊόντος. Η διαδικασία παραγωγής των προϊόντων της ελέγχεται από έμπειρο προσωπικό και παρακολουθείται από εξαιρετικά εξελιγμένα συστήματα ελέγχου.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ DIHR

Set your categories menu in Header builder -> Mobile -> Mobile menu element -> Show/Hide -> Choose menu
Shopping cart
Shop
Wishlist
0 items Cart
My account

Αφήστε τα στοιχεία σας και ενας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνίση μαζί σας