Η εταιρεία BAMBAS δραστηριοποιείται στο χώρο της κατασκευής επαγγελματικών ψυγείων και ανοξείδωτων κατασκευών από το 1998 με έδρα της την Κοζάνη στην περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Βασική αρχή και δέσμευση της εταιρείας είναι να παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες που καλύπτουν πλήρως τις απαιτήσεις και τις προσδοκίες των πελατών της στους απαιτούμενους χρόνους παράδοσης , να συμμορφώνεται με τις σχετικές νομοθετικές και κανονιστικές απαιτήσεις των προϊόντων και να επιτυγχάνει τους στόχους ποιότητας που θέτει.
Τα προϊόντα της κατασκευάζονται σύμφωνα με τη Δήλωση Συμμόρφωσης CE.
Πιστοποιήθηκε και εφαρμόζει το σύστημα διαχείρισης ποιότητας ISO 9001.

Ανασκοπεί και βελτιώνει διαρκώς τα χαρακτηριστικά των προϊόντων της, όπου αυτό είναι εφικτό, φροντίζει για την ενσωμάτωση των πιο προηγμένων τεχνολογιών καθώς και για την αποτελεσματικότητα των διεργασιών της και κατ’ επέκταση ολόκληρου του συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας με σκοπό τη διαρκή βελτίωσή του.

Διαθέτει πάντα τους απαραίτητους πόρους για την ορθή, αποδοτική και αποτελεσματική λειτουργία κάθε τμήματος της εταιρίας, ώστε να ενισχύει την ηγετική της θέση στην αγορά με ολοένα αυξανόμενη γκάμα προϊόντων.

Ενημερώνει τους πελάτες της για την ασφαλή χρήση και συντήρηση των προϊόντων της και προγραμματίζει τις εκάστοτε βελτιώσεις με βάση τις πληροφορίες που επιστρέφουν από αυτούς.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ BAMBAS

Set your categories menu in Theme Settings -> Header -> Menu -> Mobile menu (categories)
Shopping cart
Shop
Wishlist
0 items Cart
My account

Αφήστε τα στοιχεία σας και ενας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνίση μαζί σας