Προϊόντα

Προκειμένου να προσφέρει ολοκληρωμένες και εγγυημένες λύσεις στους πελάτες συνεργάτες της, η Α. Μαλλιάρης ΑΕΒΕ έχει συνάψει από το συνεργασία με μεγάλες και αξιόπιστες εταιρείες του εξωτερικού.

Η Electrolux Professional, ο μεγαλύτερος οίκος κατασκευής επαγγελματικών συσκευών εστίασης και πλύσης ιματισμού, μας επέλεξε ως βασικό αντιπρόσωπο και διανομέα στη Βόρεια Ελλάδα, προσδίδοντάς της ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, το οποίο αξιοποιεί και χειρίζεται η Α. Μαλλιάρης ΑΕΒΕ με τον καλύτερο τρόπο. Το γεγονός ότι η Electrolux χρησιμοποιεί ως διαφημιστικό της σλόγκαν “The Electrolux Group, The World’s No1 Choice” είναι τυχαίο και βαραίνει με την Α. Μαλλιάρης ΑΕΒΕ με την ευθύνη να προσφέρει στους πελάτες της τις καλύτερες υπερεσίες. Επίσης έχει αναπτύξει συνεργασίες με κορυφαία εργοστάσια της Ιταλίας, της Γερμανίας, της Ολλανδίας καθώς και της Ιαπωνίας στον τομέα των ανταλλακτικών οικιακών και επαγγελματικών συσκευών και ψυκτικών θαλάμων. 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Αναζητήστε το προϊόν σας βάσει κατηγορίας, εταιρείας ή τον τύπο του 

Ελάτε κι εσείς στο δίκτυο μας

Σήμερα η επιχείρηση, που έχει έδρα την πόλη της Θεσσαλονίκης, δραστηριοποιείται σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα και τις γειτονικές χώρες. 

Συνεργάτες της εταιρίας είναι εργοστάσια κατασκευής ηλεκτρικών συσκευών, εμπορικά καταστήματα ανταλλακτικών, βιοτεχνίες επαγγελματικού εξοπλισμού, ξενοδοχειακές μονάδες, εστιατόρια, νοσοκομεία, πανεπιστήμια, συνεδριακά κέντρα, βιομηχανίες τροφίμων καθώς και πλήθος άλλων επαγγελματιών ανά την Ελλάδα και τις χώρες των Βαλκανίων. Η γκάμα των προϊόντων ανέρχεται σε πάνω από 40.000 είδη.

Επικοινωνίστε μαζί μας